paulledda Moderator
Liczba postów : 1160 Age : 42 Registration date : 13/08/2007
| Temat: nasze nalogi Pon Paź 29, 2007 6:54 pm | |
| tutaj mozemy pisac o naszych nalogach.... nawet tych najdziwniejszych i smiesznych.....moze uda nam sie razem zaradzic jakos na te nasze nalogi.... zaczne ode mnie skorki! obgryzam i skubie skorki kolo paznokci i przez to moje dlonie sa okropne....... pomocy | |
|
paulledda Moderator
| Temat: Re: nasze nalogi Pią Lis 16, 2007 6:01 pm | |
| kurde nikt mi nie pomoze? | |
|
LuLu urodzona hetera z demencja starcza
Liczba postów : 791 Registration date : 09/10/2007
| Temat: Re: nasze nalogi Pią Lis 16, 2007 10:07 pm | |
| Paulledda a sztuczne paznokietki probowalas? Albo lakierowac paznokcie, sa jakies lakiery wlasnie dla osob obgryzujacych paznokcie o gorzkim smaku. ja mialam to samo co ty, nie jest latwio oduczyc sie tego paskudztwa, bo mowia, ze jesyt to cos uwarunkowane stresem. Az sie uparlam. Poszlam do kosmetyczki i kazalam cos zrobic z paznokciami. Zrobila comogla ; wyciela skorki opilowala, polakierowala, a mnie moje rece wydaluy sie piekne.! Potem pilnowalam sie , zulam na okraglo gume, czy tic-taki. owszem i dzis lapie sie na tym , ze wkladam palec do ust , zdarzy sie, ze trzezwieje , jak juz obgryze paznokiec, ale staram sie, pilnuje sie....oj nie jest to latwe. A paznokcie mam teraz bardzo kruche i slabiutkie... Poczytaj to, moze ci sie przyda; http://samozdrowie.interia.pl/uroda/pielegnacja_ciala/news?inf=533111 | |
|
paulledda Moderator
| Temat: Re: nasze nalogi Sob Lis 17, 2007 1:58 am | |
| dzieki kurde sprobuje, matko jak wygladaja moje rece ale wstyd | |
|